lykkemat -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

I dag har jeg laget meg en deilig smoothiegrøt til frokost. Kan ikke kalle den hverken smoothie eller grøt så da blir det en sammenslåing.


Jeg blender sammen 1/2 avocado, en stor neve frosne bær, en spiseskje kokosolje og en C-vitamin brusetablett i vann (1000mg kjøpt i Sverige ;))


Jeg spiser den med skje, har nemlig lest at kroppen tar til seg næringen og bruker den mer riktig når man spiser og ikke drikker? Godt er det i hvertfall!

#paleo #smoothiegrøt #sunnmat #næringsrikt #vitaminbombe #naurligmat #glutenfritt #laktosefritt

 

 • 0

  God mandag! Uken starter med en saftig frokost - grapefrukt! Alle kropper er forskjellige og har varierende behov når det gjelder dagens første måltid. Jeg er gjerne sulten når jeg våkner, men har liten matlyst. Det siste jeg har lyst på er fet og tung frokost. Saftig mat og gjerne litt syrlig smak er noe jeg ofte "craver". Da er grapefrukten perfekt!  Nydelig farge er det på den også :)

  #paleo #sunnmat #inspirasjon #grapefrukt #frokost

 • 4

  God lørdag! Jeg er på dag tre i PaleoUtfordringen og det går helt strålende. Nå er jeg vant til å spise veldig restriktivt, har gjort det i godt over ett år nå, så problemene har ikke meldt seg ennå? Får håpe sukkekicket kan holdes i sjakk og at viljestyrken er sterk nok når den inntreffer!

  Jeg har startet lørdagen med en deilig frokosttapas  Og en kaffelatte på kokosmelk  Ha en fin lørdag!

  #paleo #sunnmat #tapas #kaffelatte

   

 • Lykkemat.blogg.no

  "Let food be thy medicine and medicine be thy food." -Hippocrates.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde